21. aug 2008

Sügisperioodi info

Kallis Lapsevanem!

Oleme samm-sammult suvist puhkuseaega lõpetamas ning kohaneme taas reeningutega. Iga päevaga tuleb treeningutele rohkem poisse ja treeningute sisu muutub järjest tõsisemaks. Käivitunud on ka '99, '98 ja '97 poiste Eesti Meistrivõistluste sügisring, mängime kõvasti sõprusmänge ja osaleme erinevatel turniiridel.
Meie treeningud toimuvad septembrini veel veidi "kokkusurutuna", kuid kooli algusest käivitame taas vana süsteemi, kus poisid treenivad erinevates gruppides vastavalt oma mängutasemele ning vanusele. Niiviisi on lastel kõige lõbusam ning nende areng on efektiivseim.
Ootame treeningutele taas kõiki väikeseid kalevlasi, kes selleks aastaks suvitamise lõpetanud. Samuti on praegu just paras hetk treeningutega taas ühineda kõikidel meie "kadunud hingedel",kes erinevatel põhjustel on mõningane aeg trennist eemal olnud. Alati ootame treeningutele ka päris uusi lapsi, kes armastavadjalgpalli mängida. Eelnev kogemus pole üldse oluline, vastavalt tasemele leiame huvilisele just temale sobivat reeninggrupi. Siinkohal kutsun lapsi ja nende emmesid-issisid üles trenni kutsuma mõne oma sõbra-tuttava-sugulase-koolikaaslase-naabrilapse, kellel meeldib
palli togida!

JK Kalev osaleb võistlustel alati ühtse mänguvormiga meie varustuspartnerilt Nike. Kuna võistluseid on ees küll ja siis on vorm vajalik kõigile. Mänguvorm on igaühel isiklik ning sellel on mängija number ning perekonnanimi. Lisaks valgele särgile siis sinised püksid ning põlvikud. Vormi saab tellida sellest treenerile teatades ning tellimus läheb lattu alates sellest hetkest, kui toimub tasumine. Tasumine toimub JK Kalevi arvelduskontole (sama, mis kuuraha puhul) või sularahas treenerile. Vormi hind 600.- Tellimuse esitamise hetkest läheb kättesaamiseni ca 2 nädalat. Ühtse võistkonnana peame välja nägema ka treeningul ja võistlustele minekul-tulekul. Selleks palun mitte kasutada mänguvormi, mis tiheda kasutuse juures muutub inetuks! JK Kalevi pikk must Nike dress sobib hästi välitreeninguteks ning seda kanname mängude-eelsetel/järgsetel hetkedel. Dress maksab 1000 krooni ning selle soetamine toimub sarnaselt mänguvormile. Dressi suurused on S, M, L ja XL.
Soovi korral saab tellida välitreeninguteks sobivaid kunstmurupükse, hind 150.- mütsi, hind 150.-
Lisan veel mänguvormi osade hinnad, mida samuti võimalik tellida kui mõni riietusese on kõlbmatuks muutunud või kadunud:
särk 325.-püksid 300.- põlvikud 125.-
Kahjuks on varustuse kättesaamine praegusel hetkel väga kaootiline, palun kõikidel, kes midagi on tellinud, varuda kannatust!
Uute varustusesemetena pakume JK Kalevi kirjadega väikest spordikotti ning reeningsärki.
Treeningsärk on väga vajalik eelkõige nendele, kes tihedasti erinevatel võistlustel osalevad. Särki saame kasutada ka teise mänguvormina kuna sellel on number. Särgi ja koti hind sõltub sellest, kui palju me neid tellime, kuid vastavalt üle 200.- ja 400.- hind ei kerki.
Särgi ja koti tellimused esitan septembrikuu lõpuks, palun selleks ajaks mulle teada anda oma soovist, mis määrab hinna!



TÄHTIS! Väga paljudel klubi liikmetel on üleval kuumaksuvõlg treeningute eest! Maksu tuleb tasuda olenemata sellest, kas osaleti treeningutel või mitte. See kehtib ka suveperioodi kohta. Jalgpalliklubil on püsikulud, mille katmiseks oleme arvestanud, et maksu tasutakse kindlasti igakuiselt. Palume üle vaadata oma maksed klubile ja kellel mingid kuud vahele jäänud, see kindlasti tagantjärgi ära maksta. Lisainfot vahele jäänud kuude eest saab treeneritelt. Tuletan meelde, et alates juulist on kuumaks 250.- , eelnevate kuude eest tuleb tasuda 200.-

Meil nüüd päris oma koduleht, mida vastavalt võimalustele pidevalt täiendame erineva info ning pildimaterjaliga oma tegemistest. Kodulehe täiendamisele on kaasaoodatud kõik, kellel asjakohaseid ideid, materjale vms.
SOOVITUS! Kuna kodulehe aadress on päris keeruline siis on see hea lisada endale arvutisse Favorites alla. Kodulehe aadress http://sites.google.com/site/kalev97/Home

Loodetavasti ei tulnud nüüd jutt liiga pikk ega keeruline.
Nagu ikka saab kõikide küsimustega pöörduda treenerite poole ja
senimaani ei ole lahendamata jäänud veel ükski:)

Kohtumiseni treeningutel!
treener Paul

Kommentaare ei ole: