22. märts 2009

Bercy miniturniir

Laupäeval osalesime lasnamäel Bercy korraldatud miniturniiril, kus lisaks korraldajate kahele esindusele mängisid veel SC Reali, Kotkas Juuniori ja FC Atleticu 97/98 vanuses sündinud võistkonnad.

JK Kalev 3. koht

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Henri Liiver, Kristjan Sumberg, Ivar Veskus(k), Kairo Parts, Klaid Kelle, Erik Toomet, Carl-Erik Sellenberg, Morten Lember, Janar Almet, Henri Roos, Kristjan Jürisalu, Günther Lillepruun, Arlet Semre, Alex Roosalu, Jarlin Pentus.

SC Real - JK Kalev 0:3 (Sellenberg x3)
SC Bercy I - JK Kalev 1:1 (Sellenberg)

PF FC Atletic - JK Kalev 1:0

3.-4. koht SC Bercy I - JK Kalev 2:4 (Veskus, Toomet, Kelle, o.v.)

Treeneri kommentaar:
Meie jaoks oli tegemist lühikese kontrollturniiriga, kus tulemus polnud kõige tähtsam. Kahjuks mõjutas kõvasti mängu väljaku kehv seisukord ning kohtunike ebakompententsus. Samas ei ole õigustust meie enda kehvale mängule!
Olime suurtes raskustes pikkade pallide omaks võtmisega ning isegi kui sellega saime hakkama, siis järgnes tihti pallikaotus kas sööduvea või kehva tehnika tõttu.
Peame suutma palli veel kiiremini liikuma panna, et leida üles ruum vastaste kaitsemängijate vahel. Ründajad peavad õigel ajal avanema värava alla ja sinna peab jõudma rünnaku lõpuks sööt. Kahjuks suudame me minimaalselt selliseid rünnakuid õlitatult välja mängida.

--
treener
Paul Kask

Kommentaare ei ole: