27. veebr 2009

[Fwd: sõprusmängud]

Saadan sõprusmängude tulemused:

*I mäng
JK Kalev - SC Bercy 7:14*

Koosseis:
Bert Mägi, Silver Kiik, Jarlin Pentus, Alex Roosalu, Sander Arumägi, Klaid Kelle, Janar Almet, Henri Roos, Arlet Semre, Morten Lember, Kristjan Jürisalu.

Treeneri kommentaar:
2/3 mängust toimus täiesti võrdsete vastaste heitlus, milles olid omad võimalused mõlemal poolel. Kuna Sparta saalis oli võimalik mängida vaid suurte väravatega platsil, siis mängu viimasel kolmandikul muutusime lohakaks ja väsisime, mille kasutas vastane resultatiivselt ära - iga meie viga karistati kohe väravaga. Katsusime mängida pidevalt kõrgel tempol ja kõik otsused vastu võtta kiiresti. Kahjuks ei suuda me veel sellist mänguplaani alati ellu viia, tihti tahtsime otsustada kiiresti, kuid tegime seda "kiirustades" ja see tõi sisse palju tehnilist praaki.
*
II mäng
JK Kalev - SC Bercy 7:15*

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Vaidar Vatman, Henri Liiver, Kristjan Sumberg, Sander Arumägi, Carl-Erik Sellenberg, Magnar Vainumäe, Oliver Hünerson, Klaid
Kelle, Henri Roos.

Treeneri kommentaar:
Mängisime treeningmängu endast nõrgema vastasega, mis kajastub ka lõpptulemuses. Mängu eesmärk oli harjutada realiseerimist ning kompakset kaitsemängu. Esimese eesmärgi täitsime, teise mitte. Väikses saalis ehitasime mängu üles kõrgele tempole ja ohustasime pidevalt vastase
väravat. Hea on tõdeda, et meie praegune füüsiline vorm lubab mängida kõrgel tempol. Meie kaitsjad osalesid tihti "kõrgel" rünnakute lõpetamisel, mis avas vastasele võimalused kiirrünnakutega nõelata. Siinkohal olimegi lohakad ja võetud riske karistas Bercy seitsmel korral.
Kindlasti peame lihvima ründajate omavahelist koostööd ja seda just taktikalises plaanis.


--
treener
Paul Kask

Kommentaare ei ole: