14. apr 2010

B treeninggrupp

Saadan info B treeninggrupile.
B grupi treeningud toimuvad vastavalt graafikule. Igal neljapäeval toimub kergejõustiku treening, kus osalemine on kohustuslik (treening toimub Tallinna Kergejõustikuhallis). Kõik muud treeningud toimuvad Kalevi kunstmuruväljakul.
B treeninggrupis treenivad poisid, kes registreeritakse noorte EMV 98 vanusesse ning 99 esimesse võistkonda. Et arendada poistes meeskonnamängu ja meeskonnavaimu, on vajalik ka koos treenimine. Muidugi kehtib ka +/-1 grupi reegel, kui oma treeningul ei ole võimalik mõnel päeval osaleda.
EMV osalemiseks on igal mängijal vaja omada litsentsi. Kõik, kes mängisid juba eelmisel hooajal, peavad litsentsi pikendama. Uued mängijad peavad litsentsi vormistama. Litsentsi pikendamine on väga lihtne ja selleks tuleb minna Jalgpalliliidu kodulehele http://www.jalgpall.ee/ -> e pood -> mängija litsents. Litsents maksab noormängijale 125.-, mille tasumine toimub läbi internetipanga sealsamas.
Palun kõikidel allpool olevas nimekirjas mängijatel litsents selle nädala jooksul ära pikendada. Palun tehke treeneri elu lihtsamaks ja ostke litsents ära esimesel võimalusel ning andke sellest mulle märku. Ilma litsentsita ei luba Jalgpalliliit mängudel osaleda.

Aare Aarma, Hans Oskar Aaviksoo, Sander Arumägi, Aaron Avaste, Jürgen Jürisalu, Kristjan Jürisalu, Daniil Koroljov, Tristan Krass, Rasmus Kurušev ,Ingmar Liibert, Günther Lillepruun, Karl Marten Mägi, Mari Nasr, Allar Nõugast, Aleks Pihlak, Nils Erik Rühka, Tõnu R Salo, Arlet Semre, Kaarel Siimon, Marcel D Tõeleid, Nikita Umov, Jeremy Vaask, Taavi Vaher, Joonas Vahimets, Aleksander Väär, Henri Roos

Kohtumiseni treeningutel!

--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: