16. okt 2010

JK Tln. Kalev info: talilaager Soomes

3.-6.01 toimub JK Kalevi traditsiooniline talilaager Piispala noortekeskuses Soomes. Meie kasutada on täismõõtmetes jalgpallihall, kus toimuvad treeningud ning sõpruskohtumised kohalike vastastega. Ööbimine ja söömine on korraldatud laagri territooriumil, kus asuvad mitmed erinevad vabaaja veetmise võimalusi pakkuvad keskused. Täpsem info Piispala kohta: http://www.piispala.fi/

Täpsem info:

Jaanuari koolivaheajal toimub JK Tln. Kalevi laste talvine laager taaskord Soomes. Taas sõidame Jyväskyla lähedale Piispala tervisekeskusesse (Helsingist ca 380km), kus asub suur täismõõtmetes jalgpallihall, kus toimuvad meie treeningud ja sõprusmängud kohalike vastastega. Majutus ja söögid on samuti kohalikus tervisekeskuses. Lastel on Piispalas võimalik ujuda, mängida bowlingut, ronida turnimisseinal, kasutada kahte pallimängusaali jne.

KÕIKIDEL TULEB TREENERILE TEADA ANDA, KAS OSALETAKSE LAAGRIS HILJEMALT 1.12!

Ajakava:

E 4.01
laev Soome
pärastlõunal treening

T 5.01
hommikul treening
pärastlõunal mäng

K 6.01
hommikul treening
pärastlõunal mäng

N 7.01
hommikul mäng
õhtul laev tagasi Eestisse

Laagri maksumus on:
1999 sündinud ja nooremad 108 eurot
1993-1998 sündinud 120 eurot
täiskasvanud 165 eurot
Hind sisaldab söögikordi esmaspäeva õhtust kuni neljapäeva lõunani, majutust, bussitransporti, laevapileteid, jalgpallihalli renti, ja kohalikke teenuseid.

KÕIKIDEL TULEB TREENERILE TEADA ANDA, KAS OSALETAKSE LAAGRIS HILJEMALT 1.12!

Lapsevanemad

Eelmisel aastal osalesime samuti talvises jalgpallilaagris, mis toimus Piispalas. Lastele meeldis laager väga ja heades tingimustes treeningud ning tugevad sõprusmängud Soome vastastega olid meile ütlemata kasulikud. Kogu vaba aja veedavad lapsed koos, mis ühtlustab meeskonnavaimu. Kindlasti ootan kaasa ka lapsevanemaid!
Kuna laager on tasuline, ei saa seda teha kohustuslikuks, kuid ilma mõjuva põhjuseta puududa ei tohi! Mitmete toetajate abiga oleme saanud selle hinna esialgsest palju soodsamaks. Ootan suurt osavõttu!

KÕIKIDEL TULEB TREENERILE TEADA ANDA, KAS OSALETAKSE LAAGRIS HILJEMALT 1.12!

treener Paul

--
treener Paul Kask

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis saab, kui perel pole lapse laagri jaoks nii suurt raha välja anda?

Anonüümne ütles ...

Kas pool aastat trennis või kolm päeva laagris.

Anonüümne ütles ...

Praegusel raskel ajal on see rahastamine tõesti probleem .Eriti siis kui keegi pereliikmetest on töö kaotanud .Kui stiimul on lapsest ikkagi sportlane kasvatada siis peaks vaatama kas ei pakuta mingeid noorte arengu otstarbelisi sihtlaene või proovida pangaga ise läbi rääkida.Teine võimalus on ka heade sõprade või kallite sugulaste poole pöörduda sest võibolla mitme peale kokku ei tule see summa nii suur . Treenerid ja klubi peab samamoodi elama ,arenema ja toimima !See ei püsi ju lihtsalt heast tahtest koos !Seal taga on ju töö ja aeg !Kuigi võidud võivad olla käega katsutavad antakse kindlasti eeliseid parematele ja innukamatele mängijatele .See on ju sport mitte armastus. B-) !

Anonüümne ütles ...

Kas sa sinna tuled väravate meister ?Lentokonella tai jollakin muulla välinellä ? Oki talkie .

Anonüümne ütles ...

See Piispala jääb sealt meie kohast päris kaugele .See on ilus koht ja innustab kindlasti mängima !Muidu võiksime seal meie juures kohtuda ,ma tuleks ise sinna .... ! Sinna meie juurde teised ei mahuks küll ära .Saada vastus kui saad ! Onks sulla jonkinlainen kamera kännykässa tai erikseen B...? Oki talkie.