16. apr 2011

Ennustusvõistlus



Klubi käivitab uue ja huvitava, läbi hooaja kestva ennustusvõistluse, mis on mõeldud kõigile klubi noormängijatele. Reeglid on lihtsad:
1) ennustusvõistlusel osalemiseks tuleb külastada Kalevi esindusmeeskonna kodumängu;
2) staadioniväravas saab iga noormängija oma liikmekaardi esitamise järel ennustuskupongi, kus tuleb ennustada Kalevi esindusmeeskonna tulemus ning lisaks on iga kord ka täiendav viktoriiniküsimus;
3) igal Kalevi kodumängul antakse õigesti ennustanule pääse Eesti rahvuskoondise kodumängule (järgmine kodumäng 25. mail Eesti - Baski);
4) kui õigesti ennustajaid on rohkem kui üks, võidab auhinna täiendavale viktoriiniküsimusele õigesti vastanu; kui viktoriiniküsimusele on õigesti vastanuid samuti rohkem, selgub auhinnavõitja loosi teel;
5) hooaja lõppedes saab edukaim ennustaja VIP-pileti Eesti - Ukraina sõprusmängule. Ennustusvõistluse tabel hakkab paiknema staadioni fuajees.
 
Seega tasub käia igal Kalevi kodumängul aktiivselt kaasa elamas ja väärt auhinnad ootavad! Lisaks jagatame hooaja lõpus välja eriauhindu aktiivsematele pallipoistele ja häälekamatele klubi toetajatele.
 
Järgmine võimalus Kalevile kaasa elada ongi juba sel pühapäeval kell 17.00, kui Kalevi esindusmeeskond läheb Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul vastamisi TJK Legioniga. JK Tallinna Kalev pole sel aastal kaotanud ühtegi mängu. Loodame, et meie edukas hooaeg jätkub, kuid selleks on vajalik kõigi toetus! Kõik Kalevi liikmed ning noormängijad koos lapsevanematega on väga oodatud oma esindusmeeskonnale kaasa elama. Sissepääs staadionile on klubi liikmekaardiga jätkuvalt tasuta, noormängijate kaardiga saab tasuta staadionile ka kaks lapsevanemat.
 
Soovitame regulaarselt lugeda ka klubi kodulehekülge aadressil www.jkkalev.ee, sest sealt leiate palju värsket informatsiooni meie erinevate võistkondade tegemiste kohta. Nii on vanemad noormehed alustanud juba jalgpallimeistrivõistlustel osalemist, samas kui nooremad poisid võistlevad aktiivselt erinevatel turniiridel.



--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: