1. juuni 2009

EMV VI vooru mäng vs JK Kotkas

JK Kotkas - JK Tallinna Kalev II 6-0 (2:0)

Koosseis:
Bert Mägi(k), Sander Arumägi, Jarlin Pentus, Erik Toomet, Janar Almet, Morten Lember, Günther Lillepruun, Arlet Semre, Ermo Ehas, Henri Roos.

Treeneri kommentaar:

Alustasime mängu korralikult ja esimesed minutid ennustasid võrdsete heitlust. I poolaja teisel poolel jäime aga surve alla, mille loogilise jätkuna vastane kaks väravat lõi. Peame suutma olla tähelepanelikumad ja otsustavamad oma kastis vastasmängijate katmisel ning vajadusel palli "klaarimisel".
Teisel poolajal jäime väsimusest tingituna tihti oma poolele "puhkama" ja ei jõudnud enam oma kaitsemängijaid abistama. Kahjuks ei tulnud 2 koosseisus olnud poissi mängule, mis tegi väga palava ilmaga mängu veelgi koorvamaks teistele. Kõige selle foonil ei olnud meist enam II
poolajal Kotkastele vastaseid ja pidime lõpuvile kõlades tunnistama vastaste 6-0 paremust.
Tegemist oli kevadringi viimase mänguga ja vaadates tabeliseisu, siis oleme täpselt seal, kus me ka mänguliselt võrdluses vastastega peaksime asetsema. 6st mängust võitsime 3 endast nõrgemat vastast ja kaotasime samuti kolmele endast tugevamale vastasele. Sügisringis loodame südikamat vastupanu justnimelt tugevamatele ja kindlaid võite nõrgemate üle!

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: