16. juuni 2009

Särkanniemi Cup

Läbi vintsutuste jõudsime siiski tagasi Eestisse ja seda võitjatena!

E11 vanuseklass
1. koht
JK Tallinna Kalev I

Mängud:

alagrupp
VIFK Smedsby - JK Kalev I 0:4 (Mäe, Semre, Arumägi, Liiver)
JK Kalev I - Ilves Panthers 3:2 (Almet, Mäe x2)
KPV vihreat - JK Kalev I 1:3 (Arumägi x2, Mäe)
FC Tarmo - JK Kalev I 0:2 (Mäe, Lillepruun)
JK Kalev I - Valtti vihreat 99 2:1 (Mäe x2)

veerandfinaal
JK Kalev I - INTO 3:1 (Mäe, Arumägi, Liiver)

poolfinaal
TOVE - JK Kalev I 0:1 (Almet)

finaal
JK Kalev I - Ilves Panthers 2:0 (Semre, Pentus)

Koosseis:
Alex Roosalu, Henri Liiver, Jarlin Pentus, Ivar Veskus(k), Janar Almet, Sander Arumägi, Tanel Mäe, Arlet Semre, Günther Lillepruun, Kaspar Pajusalu, Taavi Vaher.

Treeneri kommentaar:
Olime tublid ja seda näitavad ka tulemused. Väga tugevate vastastega meil seekord rinda pista ei tulnud, kuid pikk turniir väsitas ning lihtsalt ei tulnud miskit.
Tavapärasest veidi erineva koosseisuga mängides leidsime kohe esimeses mängus hea rütmi ja oli näha, et sellise mängupildiga oleme soosikute hulgas. Standardolukordades olime väga tublid ja lõime palju väravaid. Ivar kontrollis keskvälja ja ees oli resultatiivne Tanel.
Alagrupis ilmutasime veidi väsimuse märke, kuid Särkanniemi lõbustuspargis said akud taas laetud ja play-offides olime taas särtsakad.
Kõikides mängudes olime väljakul ühtse tiimina, kus kõik poisid andsid oma panuse nii ründe- kui kaitsetöösse. Suutsime tekitada palju väravavõimalusi ja üritasime mängida ründavalt. Määravatel hetkedel suutsime ollla otsustavamad, mis tõi edu nii vastase värava all kui ka
oma väravat kaitsedes. Julgelt mängisid pesamunad Taavi ja Kaspar, kellel jäid küll seekord väravad löömata, kuid oma panuse meeskonnatöösse andsid nad hingega!

E11 vanuseklass
22. koht
JK Tallinna Kalev II

Mängud:

alagrupp
JK Kalev II - INTO 2:13 (Stalde, Efert)
Ilves Tigers - JK Kalev II 11:0
JK Kalev II - TKT harmaa 0:3
URHO - JK Kalev II 4:1 (Paranin)
JK Kalev II - Valtti keltainen 99 0:3

kohamängud
VIFK Smedsby - JK Kalev II 6:0
LeKi valkoinen - JK Kalev II 0:5 (Nõugast x2, Paranin x2, Vahimets)
JK Kalev II - Valtti keltainen 99 0:0 (pen 5:6)

Koosseis:

Artur Järviste, Tristan Krass, Marten Jürgenson, Nils Erik Rühka, Allar Nõugast(k), Joonas Vahimets, Dmitri Paranin, Aaron Otto Stalde, Chris Efert, Kristjan Luks.

Treeneri kommentaar:

Poisid olid kõikides mängudes tublid ja tahtmist täis, kuid meie väga noor võistkond pidi seekord vanemate paremust tunnistama. Kahjuks ei tulnud turniirile kaasa tavapärast kaitseliini, mistõttu pidid võõral positsioonil mängima hoopis meie eespoolsed mängijad.
Kohe esimestes mängudes olid meil tugevad vastased, kes kalevlastele armu ei andnud. Tugevamate ja kiiremate vastu jäi jõudu väheseks.
Edaspidistes mängudes oli ka meil sõnaõigust, kuid vastane kasutas ära meie vead ja noppis võidud.
Kohamängudes kohtusime juba mänguklassilt nõrgemate võistkondadega, kust saime kirja ka ühe võidu. Lõppkohta otsustavas mängus lõime peale viigiga lõppenud normaalaega penalteid, kus seekord saatis edu soomlasi. Teise meeskonna tulemusi treenerid ei tähtsustanud. Toredal turniiril saime kõvasti mängida ja ennast proovile panna tugevamate ja vanemate soomlaste vastu. Väga tublisti mängis pesamuna Dima, kes oli meeskonna resultatiivseim.

Kommentaare ei ole: