15. jaan 2010

JK Tln. Kalev info: neljapäevane kergejõustikutreening

Alates järgmisest nädalast hakkame A ja B treeninggrupiga nädalas korra käima kergejõustiku treeningul. Treening toimub Tallinna Spordihallis, mis on staadioni kõrval. Treening algab 16.30 ja kestab ligikaudu 1h. Treeninggraafikus on trenn märgitud KJ.
Treeningule tuleb kaasa võtta sisejalanõud, millega on mugav joosta. Soovitan tosse siseputsadele. Kaasa samuti pesemisasjad! Treening on tasuline - iga kord tuleb tasuda sularahas 35 krooni, millega kompenseeritakse sissepääs halli ja treeneri töötasu.
Treening on kõikidele kohustuslik, ilma mõjuva põhjuseta puududa ei tohi. Oleme spetsiaalselt leidnud poistele kergejõustikutreeneri, kelle käe all hakkavad poisid lihvima elementaarseid tehnilisi liigutusi nagu seda on jooksmine, hüppamine, kiirendamine. Taoline lisatreening tuleb kasuks ka väljaspool jalgpalliväljakut, kui inimene oskab näiteks sirge seljaga istuda ja liikuda, tõsta raskeid asju ilma endale liiga tegemata, suudab füüsilisele koormusele paremini vastuseista jne. Lisaks tegeleme poiste kiiruslike võimete ning vastupidavuse arendamisega.
Treenerite hinnangul on poistele seda väga vaja, tihti oleme mängudes just selles elemendis vastasele alla jäänud. Seega palun suhtuda tõsiselt!

treener Paul

Kommentaare ei ole: