15. veebr 2010

13.02 treeningmäng FC Floraga

JK Tallinna Kalev - FC Flora 3:3 (2-1) (Janar, Ermo, Oliver)
Koosseis:
Bert Mägi, Morten Lember, Henri Liiver, Ivar Veskus, Kristjan Sumberg, Tanel Mäe(k), Erik Toomet, Klaid Kelle, Oliver Hünerson, Ermo Ehas, Janar Almet, Rasmus Mälton, Kenneth Tutt.

Treeneri kommentaar:
Mäng algas meie domineerimisega. Liigutasime palli hea kiirusega ja mängisime positsiooniliselt õigesti. Flora oli langenud väga madalala oma poolele ja seetõttu suutsime küll palli hoida, kuid erilisi võimalusi vastane meil tekkida ei lasknud. Kõik märgid näitasid, et on vaid aja küsimus, millal murrame nende väravaluku. Peatselt lõimegi esimese värava, kui Janari kauglöök üllatas väravavahti. Peale seda sündmust aga loovutasime keskvälja ja vastane hakkas võitma palle meie väravale lähemal. Positsiooniline ülekaal kaldus Florale ja mäng toimus pigem meie väljakupoolel. Meie keskkaitsed mängisid täna tujutult ja peale nendepoolset reeglite rikkumist lõi vastane lahtise palli sisse. Enne poolajavilet läksime taas ette, kui Ermo realiseeris kiirrünnaku.
Teisel poolajal ei leidnud me kuidagi koostööd keskväljal - kord eksisid keskpoolkaitsjad, siis keskkaitsjad või ei jõudnud appi alumine ründaja. Flora suutis oma ülekaalu 2 korda ära kasutada, meie jõudsime II poolajal tabamuseni vaid korra.
Kindlasti ei näidanud me oma parimat mängu ja selleks on ka mitmeid objektiivseid põhjuseid. Õnneks on hooajani veel palju aega ja seda saame kasutada usinalt treenimiseks.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: