11. veebr 2010

Põlva Lootos Cup

2001 vanus
JK Kalev - 3.koht

Koosseis:
Titas Grušnius, Karmo Jürgenson, Axel Mart Sepp(k), Jarmo Pajula, Rauno Veski, Renee Stamberg, Gregon Berezovski, Jonas Grušnius, Joonas Roose

Mängud turniiril:

vs Põlva 4:0 (Renee 2x, Rauno 2x)
vs Tammeka II 0:3
vs Santos 2:0 (Axel, Jarmo)
vs Tammeka I 0:0

3.-4. koha mäng
vs Santos 3:0 (Jarmo 3x)

Treeneri kommentaar:
Esimeses mängus Põlvaga oli meie põhimureks värava löömine. Luhtasime väga mitu võimalust - kas lõime mööda või jätsime söödu andmata. Ilmselt võib otsida põhjust pikast bussreisist ja harjumatust saalist. Tammeka IIga mängu iseloomustas aukartus vastase ees. Jalgpall on kontaktne mäng ja ilma vastast sportlikult nügimata mänge ei võideta. Meile saidki saatsulikuks
momendid, kus keerasime selja ja vältisime kontakti omal poolel. Selline käitumine tekitas tartlastele häid momenet, millest ligi pooled ka realiseeriti. Alates turniiri kolmandast mängust jagub poistele vaid kiidusõnu. Santosega mängu domineerisime algusest lõpuni. Oluline erinevus tuli sisse sellest, et vältisime palliga olles lihtsaid vigu ja andsime õigeaegselt söödud ära. Seis oleks võinud olla märksa suurem kui 2:0.
Viimases mängus pidime Tammeka I võitma, et finaali pääseda. Saime mänguliselt kenasti hakkama, pall püsis enamuse mängust vastase poolel. Paraku oli mängu kangelane Tammeka väravvaht, kes tegi mängu jooksul kaks super tõrjet. Kolmanda koha mäng Santosega oli meie alagrupimängu koopia, erinevusega, et lõime ühe värava rohkem.


2000 vanus

JK Kalev I - 6.koht

Koosseis:
Artur Järviste, Steffen Vaask (k), Dmitri Paranin, Randel Kaasik, Simon Loomets, Kaspar Kasemaa, Kristjan Luks, Tom Suiste, Mooses Leinštrep

Mängud turniiril:

vs FK Parus (RUS) 0:1
vs Santos 1:0 (Kaspar)
vs Põlva 2:1 (Kaspar, Kaspar)
vs Kalev II 2:1 (Kaspar, ov)

5.-6. koha mäng
vs Alko 3:0

Treeneri kommentaar:
Nii turniiri tulemusest kui ka mängupildist peegeldub fakt, poisid on treeninud talvel vähe saalis. Tegime palliga olles palju vigu. Kas ei õnnestunud palli peatamine, söötmine, vedamine või löök. Õnn soosib teatavasti tugevaid. Meil see kord õnne ei olnud. Alagrupist jäime väravatevahega välja ja viienda koha heitluses kaotasime täiesti võidetava mängu 0:3. Vähemalt saime turniiril heidelda 4 võrdse vastasega.


JK Kalev II - 7.koht


Koosseis:
Titas Grušnius, Hans Hannus(k), Karmo Jürgenson, Axel Mart Sepp, Jarmo Pajula, Jakko Tänav, Markus Pajur, Martin Kaigas, Hans Georg Soosaar, Ragnar Ruttu, Magnus Vooder.


Mängud turniiril:
vs TJK Legion 0:6
vs JK Alko 2:3 (Jarmo x2)
vs Tammeka 0:4
vs Kalev I 1:2 (Axel)
7.-8 koha mäng
vs FC Santos 1:1 (pen 4:3)


Treeneri kommentaar:
Kalev II oli turniirile registreeritud selleks, et kõik trennis käivad poisid saaksid võistluskogemust. Tulemus ei olnud oluline. Oma elu esimese turniiri mängis nii mõnigi kaasasolnud poiss. Selle kohta olime tublid ja kõvad vastased paljudele.


1999 vanus - 6. koht


Koosseis:
Kaarel Siimon, Alex Roosalu(k), Simon Loomets, Dima Paranin, Steffen Vaask, Joonas Vahimets, Jürgen Jürisalu, Aleks Pihlak, Kevin Tomingas, Rasmus Kurušev, Marten Jürgenson.


Mängud turniiril:
vs JK Sport 2:5 (Jürgen x2)
vs JK Tammeka 2:3 (Jürgen x2)
vs FC Lootos 0:2
vs FC Santos 3:1 (Jürgen, Steffen, Aleks)
5.-6. koha mäng
vs FC Lootos 0:2


Treeneri kommentaar:
Kui paberi peal vaadata meie alagrupi koosseisu, siis oleksid võistkondade jõuvahekorrad justkui selged. Väljakul aga ei pruugi need paika pidada.
Eeldatava favoriidi vastu mängisime hästi ja kaotasime napilt 2:3, ülejäänud mängud eeldatavalt nõrgemate vastu ei suutnud oma mängu mängida ja saatuslikuks said vead kaitses. Järgneva mängu Santosega mängisime jälle kord hästi ja suutsime vältida vigu kaitses. Viimase mängu Lootosega aga kaotasime, kuna väsimus oli teinud oma töö.

Turniirist jäi kadunuks üks punane Adidas joogipudel. Palun leidjal see tuua treenerile. Bussi unustatud hallid kindad saab kätte treenerilt.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: