2. mai 2009

EMV I voor vs FC Atletik

JK Tallinna Kalev - FC Atletik 1:1(1:1)
Värav: Rannala

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Henri Liiver, Ivar Veskus, Klaid Kelle, Kristjan Sumberg, Carl Erik Sellenberg, Magnar Vainumäe(k), Franz Rannala, Tanel Mäe, Kairo Parts, Oliver Hünerson, Silver Kiik.

Treeneri kommentaar:

Esimesele mängule kohaselt olime rabedad ja täis tahtmist. Küll aga jooksis otsustavatel hetkedel nii mõnelgi mehel mõistus kokku ja siinkohal ei aidanud ka jube tahtmine.
Jäime kohe alul kaotusseisu, kui vastane kasutas ära meie ühe harva vea kaitses. Õnneks suutsime poolaja lõpus viigistada. Teisel poolajal olime selgelt üritavam pool, kuid kord ei õnnestunud tribling, siis jälle vedas alt söödutäpsus. Meie liigutustes puudus kiire ja õige otsus -
tegutsesime sunnitult ja kramplikult. Enda kohta korraliku partii tegid Karl ja Kristjan, kõik ülejäänud mängisid natukene alla oma võimete ja selle taha jäid seekord ka võidupunktid.
Kindlasti saame mängida kõvasti paremini, kuid tahaksin tähelepanu juhtida sellele, et ka halval päeval suudame ikkagi mängida korralikul tasemel tugeva vastasega. Pikk hooaeg on veel ees ja aega on mängu parandada. Meeskonda on lisandunud mitmed uued mängijad, kellele meie taktikaline ja meeskondlik tegevus väljakul on veel uus ja harjumatu.
Innustan poisse veelgi isukamalt treenima ja küll siis ka need väravad tulevad!

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: