4. mai 2009

EMV I voor vs Keila JK

JK Tallinna Kalev - Keila JK 6:0 (5:0)
Väravad: Jürisalu x6

Koosseis: Daniil Koroljov, Alex Roosalu(k), Aaron Avaste, Karl Marten Mägi, Rasmus Kurušev, Jürgen Jürisalu, Helen Simbonen, Artur Järviste, Taavi Vaher, Marten Jürgenson, Markus Veerme.

Treeneri kommentaar:

Mängisime väga hea mängu. Olime vastasest selgelt igas elemendis üle ja see kajastub ka lõpptulemuses.
Esimene poolaeg käivitasime oma rünnakud täpsete söötudega juba kaitseliinist. Kasutasime hästi ära ääri ja jõudsime rünnaku lõpuks vastase värava alla. Ründajad küsisid terve mängu õigetelt kõrgustelt ja positsioonidelt palli, mis andis võimaluse ääremängijatel pidevalt
rünnakutes osaleda. Karl Marten keskpoolikuna jagas asjalikke sööte. Kui eelmistel aastatel oleme hädas olnud just väravalöömisega, siis Jürgeni väravajanu pidid vastased esimesel poolajal 5 korda tunnistama. Kahjuks ei suutnud teised mängijad seekord oma väravaid ära lüüa - võimalusi selleks oli mitmeid.
Teisel poolajal suutis ka vastane paaril korral ohtlikuks saada meie väravale, kuid Daniili head tõrjed hoidsid seekord värava puhtana. Hea väravavaist Jürgenilt lisas tema kontole veel ühe tabamuse, kuid jällegi ei suutnud oma lugematuid võimalusi teised mängijad väravaks vormida. Seda peame veel harjutama!


treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: