4. mai 2009

EMV II voor vs FC Flora

FC Flora Tallinn - JK Tallinna Kalev I 0:4 (0:1)
Väravad: Rannala, Mäe, Kelle, Veskus

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Henri Liiver, Ivar Veskus, Vaidar Vatman, Kristjan Sumberg, Klaid Kelle, Franz Rannala, Tanel Mäe, Magnar Vainumäe(k), Oliver Hünerson, Silver Kiik, Vaidar Vatman, Kairo Parts, Carl Erik Sellenberg.

Treeneri kommentaar:

Suurte Flora poiste vastu panime oma paremuse maksma teisel poolajal. Vastasel ei olnud mängu jooksul peaaegu ühtegi tõelist väravavõimalust, vaid paar poolvõimalust, millega Karl hästi hakkama sai. Meil seevastu jäi paar väga head momenti löömata.
Esimene poolaeg ei suutnud kumbki meeskond midagi väga ohtlikku tekitada. Meie ääreründajad pidid mängima väga madalal kuna Floral oli kolm ründajat. Kogu ründeraskus jäi seega meie kahe tipuründaja peale, kes aga kolmest kogukast kaitsjast esimesel poolajal mööda ei saanud.
Väravaolukorras korjasime keskväljalt üles teise palli, täpne sööt vasakule äärele, kuhu oli Franz õigesti avanenud ja realiseerimine. Teisel poolajal tekitasime vastase kaitseliini suuremad vahed sellega, et üks tipuründajatest küsis palli vastutulekul. Järjest rohkem avaneski meie osavamatel mängijatel võimalusi söötudeks ja läbimurreteks vastase värava alla. Läbimurre Tanelilt ja tagaposti realiseerimine Klaidilt viisid meid juba turvalisse eduseisu. Viimase värava üle on treenerid aga eriti uhked - kätteõpitud liikumine nurgalöögi ajal ja täpne pealöök Ivarilt!
Loodetavasti on raske algus nüüd seljataga ja edasised mängud jätkuvad sealt, kus me Flora vastu pooleli jäime! Tublid poisid!

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: