26. okt 2009

Kohtla-Järve Alko Cup

JK Kalev - V koht

Mängud:

vs Levadia 0:2
vs Narva 1:3 (Mooses)
vs Štrommi 0:1
vs Tartu 1:0 (Kaspar)
vs Kohtla-Järve 0:1

Koosseis:
Titas Grušnius, Steffen Vaask(k), Dima Paranin, Mooses Leinštrep, Randel Kaasik, Jarmo Pajula, Hans Hannus, Rauno Veski, Mikk Kruusalu, Kaspar Kasemaa, Tom Suiste.


Treeneri kommentaar:
Osalesime turniiril, kus oli üks selgelt teistest tugevam võistkond - FC Narva, ja üks selgelt teistest nõrgem võistkond - FC Tartu. Ülejäänud võistkonnad olid mängutasemelt sarnased. Kahjuks jäime meie ülejäänud vastastele omavahelistes mängudes alla ja seetõttu ka V koht.
Turniirile jättis tulemata enam kui pool esialgsest koosseisust, mis sisuliselt välistas hea tulemuse saavutamise. Poisid, võistlused on tähtsad ja nendel osalemine on kohustuslik! Treenerid valivad vastavalt turniiri tasemele ka koosseisus, et poisid saaksid mängida just endale jõukohaste vastastega. Vastasel juhul jäävad meie saagiks vaid lõpukohad.
Kohtla-Järvel olime eelkõige hädas väravate löömisega. Nagu tulemustest näha, siis saime 5 mänguga (ajaliselt 5x20min=100 min) palli väravasse vaid kahel korral, seda on vähe!!! Igas mängus omasime vähemalt 3-5 korralikku võimalust pall sisse saada, paraku jäi otsustaval hetkel vajaka löögitugevusest, otsustamise kiirusest, tehnikast ja täpsusest.
Mõni eksimus esineb alati kaitsemängus ja sealt ka vastase löödud väravad. Kui välja arvata realiseerimine, siis võis turniiriga rahule jääda.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: