13. okt 2009

Maardu Cup

JK Tln. Kalev - 8. koht

Alagrupimängud:
vs FC Atletik 0:1
vs M.Reimi JK 0:1
vs FC Maardu II 3:0 (Taavi Christopher, Dima, Karl Marten)

Kohamängud:
vs FC Puuma 0:0 (pen 1:3)
vs FC Maardu II 0:3

Koosseis:
Daniil Koroljov, Aaron Avaste, Alex Roosalu(k), Joonas Vahimets, Karl Marten Mägi, Dima Paranin, Rasmus Kurušev, Aron Sile, Taavi Christopher Tuisk, Steffen Vaask, Kevin Tomingas, Kaarel Siimon.

Treeneri kommentaar.
Meie turniiri võib jagada kaheks osaks, kus esimeses osas mängis võistkond alagrupis ja teises osas, kus mängisime kohamänge. Sellist lõppkohta ei oleks alagrupimängude põhjal võinud kuidagi oodata, samas oligi meie esitus kohamängudes turniiri viimase koha vääriline.
Väga tihedas alagrupis jäime võrdsetes mängudes minimaalselt alla Atletiku ja Reimi poistele, mis sisuliselt välistas võimaluse mängida kohtadele 1.-4. Nagu öeldud, siis mängud olid väga võrdsed, kus määravaks sai üks värav ja seekord olid vastased need, kes selle lõid.
Meie ei suutnud oma tekkinud võimalusi realiseerida, ründeraskust pidid seekord kandma tavapäraste ründajate turniirilt kõrvalejäämisel 2000 sündinud poisid. Alagrupi viimases mängus leidsime lõpuks oma mängu, kui lõime kolm väravat ja ei lasknud vastasel kordagi oma väravale ohtlikuks saada.
Kohamängudes oli meie esimene vastane FC Puuma, kellega on palju mängitud ja keda alati kindlalt võidetud. Poisid olid ka selle kohtumise juba enne avavilet võitnud ja väljakul ei olnud ühtegi agresiivset ja võitluslikku mängijat. Ka selles mängus olime ründavam pool ja
tekitasime palju võimalusi, kuid sisse ei saanud ühtegi ja tagatipuks pidime ka penaltipunktilt vastaste paremust tunnistama. Sarnase stsenaariumi järgi kulges ka viimane mäng selle vahega, et nüüd selgitas vastane juba normaalajaga oma paremuse.
Turniiri kokkuvõtteks sobib kuldne jalgpalli tõde: kui ise ei löö lüüakse sulle! Üheski mängus ei puudunud meie ründajatel võimalus pall väravasse lüüa, kahjuks saadi sellega hakkama vaid ainsas mängus.

Kommentaare ei ole: