11. juuli 2010

JK Tln. Kalev info: meeskonnavarustus


EMV mängud on jõudnud täpselt poole peale ja on sobiv hetk üle vaadata oma lapse varustus. Kindlasti tahame välja näha nagu üks meeskond ja seetõttu tahan, et kõikidel poistel oleks sarnane riietus. Ühtne vorm loob parema võistkonnatunde ja jätab meist korrektsema mulje. Kuna varustus on tasuline, siis ei saa ma seda kellelegi kohustuslikuks teha, kuid ühtse meeskonnana välja näha on rangelt soovituslik.

Meie võistlusvorm koosneb:
valge lühike särk
mustad lühikesed püksid
valged Kalevi logoga kedrad

Meie treeningvorm koosneb:
sinine lühike särk (samuti kasutame teise võistlussärgina) TELLIMINE AINULT TREENERI KÄEST!
must/sinine treeningdressikas TELLIMINE AINULT TREENERI KÄEST!
sinised lühikesed või sinised põlvpüksid
sinised Kalevi logoga kedrad (võib kasutada vana vormi siniseid Nike kedrasid)
sinine Kalevi logoga müts

Meie esindusvorm koosneb:
sinine/must pikk esindusdress (dressipluus+püksid)
sinine esinduskott TELLIMINE AINULT TREENERI KÄEST!


Varustusesemete tellimine on väga lihtne. Selleks tuleb varustuse kataloogist välja valida vastav ese, küsida oma treenerilt õige suurus ja tasuda. Tellimus läheb aktiivseks tasumise hetkest. Tasumine toimub Kalevi arvelduskontole. Sõltuvalt esemest on tarneaeg 2-3 nädalat. Varustuse kataloogi leiate manusest.

97-01 gruppide liikmetel on võimalik tellida osasid esemeid (treeningsärk, must treeningpusa, esinduskott) AINULT TREENER PAULI KÄEST. Selleks tuleb välja valida vastav ese ja tasuda. Suuruse paneb paika treener ise. Tellimus läheb aktiivseks tasumise hetkest. Tasumine toimub treeneri arvelduskontole. Varustuse pildid leiate manusest.

Lisaks on võimalik lapsevanemal tellida Kalevi valget polosärki fännisärgiks. Sellisest soovist palun samuti treener Paulile teada anda.


Ootan aktiivset varustuse tellimist!



--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: