16. juuli 2010

Suvelaager

Saadan täpse info suvelaagri kohta.

Esimene vahetus stardib neljapäeval 15.07 kell 7.49 Balti Jaamast, koguneme 7.30 Tallinn-Viljandi rongi perroonil. ILMA TREENERITA KEEGI RONGI SISSE EI LÄHE!  Rongis peab olema kaasas kuni 50 krooni sularaha ja isikut tõendav dokument, et osta pilet. Sama summa on vajalik sularahas ka tagasisõiduks. Esimene vahetus jõuab tagasi 19.07 kell 18.51 Balti Jaama.

Laagrisse võta kaasa:
Pall
Putsad (saali+muru)
Mitu paari treeningriietust (päevas on mitu trenni, võib sadada vihma)
Võistlusvorm (osad poisid osalevad turniiril)
Plätud
Hügieeni- ja pesemisasjad
Ujumisriided
Soojemad riided õhtuks
Taskuraha

Teine vahetus 20.07 stardib kell 7.49 Balti Jaamast, koguneme 7.30 Tallinn-Viljandi rongi perroonil. ILMA TREENERITA KEEGI RONGI SISSE EI LÄHE!  Rongis peab olema kaasas kuni 50 krooni sularaha ja isikut tõendav dokument, et osta pilet. Sama summa on vajalik sularahas ka tagasisõiduks. Esimene vahetus jõuab tagasi 24.07 kell 18.51 Balti Jaama.
 
TÄHTIS!
Laagrist ei ole kellelgi lubatud lahkuda ilma väga mõjuva põhjuseta. Lahkumine tuleb kooskõlastada treeneriga ja ka siis on see kõige viimane variant, kui on tekkinud probleemid. Suvelaager toimub iga aasta vaid korra ja kestab 5 päeva. Selle aja jooksul peavad poisid olema iseseisvad ja hakkama saama ilma vanemateta.
--
treener Paul Kask

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Armsamaga võis ju ikka kohtumas käija ....? Mitmed näevad unes ka palle ! Ega kellegil türkiissinine pall ära kadunud ? B-)