23. apr 2009

EMV I voor vs Nõmme United

JK Tallinna Kalev - FC Nõmme United 0:7 (0:1)

Koosseis:
Bert Mägi, Sander Arumägi, Jarlin Pentus, Janar Almet, Günther Lillepruun, Erik Toomet (k), Henri Roos, Arlet Semre, Rasmus Mälton, Ermo Ehas.

Kommentaar:
Poisid mängisid kuni jõuvarude lõppemiseni väga südikalt.
Väga tugeva vastase vastu valisime kaitsva taktika ja loovutasime teadlikult initsiatiivi. Oma rünnakud üritasime mängida kontrarünnakute peale, kus kaks ründajat pidi kiirete söötudega leidma teineteist. Poistele oli see heaks õppetunniks kuidas mängida selliselt, et vastane on küll palliga, kuid ohtlikuks meie väravale ei osutu. Olen väga rahul meie sooritusega esimesel poolajal, kui vaid õnnetu omavärav vastasele ühe tabamuse kinkis. Kogu meeskond mängis kompakselt ja vastasele enda värava lähistel ruumi ei andnud. Mitmel korral päästis meeskonna heade tõrjetega halvimast Bert!
Teisel poolajal meie jõuvarud ammendusid ja vaid kahe vahetusega mängides ei suutnud me enam vastase rünnakuid piisaval määral pidurdada. Ääremängijate ülesanne II poolajal oli mängida kõrgemal ja abistada palliga ründajaid. See tekitas vastasele rohkem ruumi meie
väljakupoolel ja jättis keskaitsjad tihti kindlustuseta. Vastane suutis selle mitu korda ära kasutada. Meie keskkaitsjad mängisid kogu kohtumise vältel liialt madalal ja andsid sellega vastase ründajatele ruumi palli küsida enda ette ja siduda mängu.
Kokkuvõtvalt tuleb vastase tugevust arvesse võttes mänguga rahule jääda.
Eelkõige tooksin esile poiste hingestatud kaitsetegevust kogu meeskonnana ja head väravavahitööd. Ühel hetkel tuleb inimvõimetele piir ja sealt ka vastase edu teisel poolajal. Poisid tubli!

treener Paul Kask

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kõik läheb järjest paremaks ! Kui oli tugev vastane siis on see isegi hea näitaja ! Pole ise küll mängu näinud aga usaldan treenerit ja poiste südikust ! Selles sektsioonis võiks rohkemgi kommenteerijaid olla kes jalgpalli vastu huvi tunnevad sest tegu on ikkagi noorte mängijate pealekasvuga ja ma loodan et me enamus endi elu ainult arvuti taha ei raja ! Seljad sirgu ! Muidugi oleks huvitav alternatiiv kui oleks mängud weebikaameraga kuskil reaalajas nähtavad ja annaks paljudele teistelegi indu juurde ! Mina igatahes hoian kindlasti pöialt kuumana ja taon Jupileri vatipalli ! See sihuke loppis ja kerge ning lendab igasse nurka . B.M.X.