2. apr 2009

Sõprusmäng FC Levadiaga

97 mäng

JK Kalev - FC Levadia 4:1 (Arumägi, Toomet, Hünerson, Sellenberg)

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Sander Arumägi, Ivar Veskus, Silver Kiik, Jarlin Pentus, Kristjan Sumberg, Kairo Parts, Henri Liiver, Erik Toomet, Tanel Mäe, Janar Almet, Klaid Kelle, Magnar Vainumäe(k), Oliver Hünerson, Morten Lember, Carl-Erik Sellenberg.

Treeneri kommentaar:

Omasime enamjagu aega mängus initsiatiivi. Tublisti võitsime kahevõitlused, kuid meeskondliku ründemänguga ei saa rahule jääda. Ehk oli põhjus küllaltki varajases kellaajas, mistõttu osad mängijad olid veidi uimased ja polnud mänguks valmis. Poisid suudavad tegelikult hästi täita vastava positsiooni ülessandeid väljakul, kui ollakse pidevalt mänguga kaasas ja ei teki "välja lülitamist".
Parandada on vaja kehva kvaliteediga sööte, mida on raske omaks võtta ja mis takistavad rünnaku edasi liikumist. Meie püsiv murelaps on realiseerimine - igas mängus jätame löömata hulgaliselt hästi väljamängitud olukordi väravateks.
Kokkuvõtvalt võib Tartu turniiriks ettevalmistust silmas pidades öelda, et kui suudame oma võistkondliku potentsiaali maksimaalselt ära kasutada, siis oleme kindlasti nende meeskondade seas, kes vääriks turniirilt kõrget kohta. Kui aga muutume liialt individualistlikuks, siis laguneme kergelt!
Loodan, et poistel on motivatsioon eelmise aasta 98 poiste saavutuse näol olemas!

treener
Paul Kask

Kommentaare ei ole: