30. apr 2009

Saue cup

Kalev - Keila JK 0-0 Olime realiseerimisega hädas, võimalik turniiri esimese mängu kramp.

Kalev - TJK Legion SI 0-3 Võitlesime kuidas suutsime, kuid vastased olid siiski meisterlikumad nii palliga kui pallita. Esimese päeva tugev tuul oli justkui lisavastane, kes ka kohati mängis suurimat rolli mängu saatuse juures. Treener Atko jäi mänguga rahule, kuid suurema õnne korral oleksime ka viiki mänginud.

Nõmme United - Kalev 0-1 (Kristjan) Võrdse mängu puhul olime otsustaval hetkel kastis pisut paremad ning korralik tulemus.

Teine päev

Tartu Olümpia - Kalev 1-1 (Kristjan, söötja Jeremy) Tegutsesime distsiplineeritud meeskonnana, pidasime kinni treeneri poolt antud mängujuhistest ning ka õnn oli meie poolel. Meie poolt turniiri parim mäng. Esile saab tõsta Marceli, Berti, väravavahina hiilgava mängu teinud Henrit ning keskvälja Tigetat Herilast Arletit ;) ja kindlasti väravalööjat Kristjanit.

5. Koha mängus kohtusime Saue JKga. Vastasest oldi küll oskuslikult ja taktikaliselt üle, kuid napp võit sai vormistatud alles eelviimasel mänguminutil. Väravale tegi meisterliku eeltöö Aare ning ilusa rünnaku lõpetas Kristjan. Seega igati tubli 5. koht Saue turniirilt ning treener Atko hinnangul on saavutuse üle põhjust rahul olla. Saime häid kogemusi, mängupraktikat ning parema ettekujutuse meie valmisolekust EMVks.


Tulemused: www.sauejk.ee

--
treener
Paul Kask

Kommentaare ei ole: