23. apr 2009

Tartu Cup

97 Tartu Cup IV koht

Tulemused: http://www.fcsantos.ee/live_1997_est.pdf

Meie mängud:
FK Granitas Vilnius - JK Kalev 1:3 (Vainumäe x3)
JK Kalev - Tartu Tammeka 1:0 (Kelle)
JK Kalev - FC Flora 2:1 (Kelle, Sellenberg)

Mängud kohtadele 1.-4.

JK Kalev - Nõmme United 1:3 (Vainumäe)
JK Kalev - JFC Skonto 0:1
JK Kalev - FC Alko 0:1

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Silver Kiik, Ivar Veskus, Henri Liiver, Kristjan Sumberg, Klaid Kelle, Carl Erik Sellenberg, Franz Rannala, Magnar Vainumäe(k), Vaidar Vatman, Morten Lember, Kairo Parts, Erik Toomet, Janar Almet.

Treeneri kommentaar:

Alagrupis suutsime peale esimest rasket poolaega kohaneda ja edasi minna täiseduga. Viimaste sekundite värav Tammekale oli otsustav.
Turniiri süsteemi järgi moodustati alagruppide võitjatest uus grupp, mis mängis kohtadele 1.-4. Eesti tasemel pole me veel nii tugevate vastastega kokku saanud. Siiski oli meie esmane eesmärk täidetud - pääseda alagrupist edasi.
Tugevamate vastastega mängides pidime selgelt kaitsest lähtuvalt ning väga distsiplineeritult tegutsema. See jättis meie rünnaku hambutuks ja vastaste väravale suutsime ohtlikud olla vaid paaril korral. Igas mängus seevastu esines meiepoolseid vigu, mille vastane suutis väravaks vormistada. Siiski läksid poisid mäng mängult enesekindlamaks ja turniiri parim esitus kukkuski välja viimases mängus Alko vastu, kus esimesel poolajal olime meie domineerivam võistkond. Selleks turniiriks Ida-Virumaa parimatest klubidest kokku pandud Alkole pidimegi lõpuks just oma liigse enesekindluse tõttu alla vanduma.

99 Tartu Cup IX koht

Tulemused: http://www.fcsantos.ee/live_1999_est.pdf

Meie mängud:

JFC Skonto - JK Kalev 0:2 (Jürisalu x2)
JK Kalev - FC Santos 1:8 (Vaask)
JK Kalev - JK Tammeka 2:4 (Jürgenson, Tuisk)

Mängud kohtadele 9.-12.

JK Kalev - FC Honka 2:1 (Vaher, Tuisk)
JK Kalev - Martin Reimi JK 1:1 (Jürgenson)
JK Kalev - SK-10 5:1 (Roosalu, Paranin, Tuisk, Jürisalu, Vaask)

Koosseis:
Daniil Koroljov, Aaron Avaste, Alex Roosalu(k), Steffen Vaask, Kaspar Pajusalu, Dmitri Paranin, Marten Jürgenson, Jürgen Jürisalu, Taavi Christopher Tuisk, Taavi Vaher, Joonas Vahimets.

Treeneri kommentaar:

Esimesel turniiri päeval tegutsesime väga loiult ning tujutult. Skonto nooremaid poisse võitsime väga raskelt ning sellise mänguga ei olnud loota head tulemust Santose vastu. Oodatult tuligi tartlastele alla vanduda 1:8. Jube päev, mille mänguliselt tahavad kiiresti unustada nii poisid kui ka treenerid.

Laupäeval olime justkui ümber sündinud ja tugeva Tammekaga mängus olid poisid tahtmist täis. Siiski hakkasid meid kimbutama esimesed märgid vigastustest ning peale korralikku lahingut kaotasime 2:4. Kohamängudes alistasime Honka ja SK-10 ning viigistasime Reimi JKga. Sellest piisas, et saada maksimum ehk 9. koht. Poisid mängisid väsimust ja
vigastusi-haigusi trotsides vapralt.


--
treener
Paul Kask

Kommentaare ei ole: