17. sept 2009

EMV vs FC Levadia

FC Levadia I - JK Tln Kalev II 6-0 (3:0)

Koosseis:
Bert Mägi(k), Sander Arumägi, Jarlin Pentus, Morten Lember, Erik Toomet, Janar Almet, Henri Roos, Kenneth Tutt, Ermo Ehas, Rasmus Mälton, Arlet Semre.

Treeneri kommentaar:
Võrreldes eelmise Levadia mänguga saime hulga paremini hakkama kaitses ning omasime ka ise võimalusi värav lüüa. Poisid tegid hea etteaste ja kõikidest õhkas soov väljakul endast maksimum anda, mis vahepeal kadunud oli. Saime hästi hakkama üks-ühe vastu olukordades, vastane lõi väravad pigem sellest, et me ei suutnud õigesti mehi jagada. Teisel poolajal lõi
vastane kaks superväravat, mille vastu on väga raske midagi teha. Kalev II meistrivõistluste eesmärk sellel hooajal oli endast tugevamatele hambaid näidata ja nõrgemaid võita. Tabeliseis eraldab selgelt 3 esimest tiimi ja 4 tagumist tiimi. Tagumise nelikuga oleme saanud hakkama hästi (va teine mäng Bercyga), liiderkolmikule oleme saanud vastu vaid kohati. Mängud eeldatavalt tugevamatega ei ole ette kaotatud ja algavad viigiseisult, poisid peavad uskuma, et ka nende vastu on võimalik mängida. Esimene mäng Nõmmega ja teine mäng Levadiaga olime väljakul sirge seljaga ja täis tahtmist, ülejäänud kohtumised liiderkolmikule kinkisime aga vastupanuta.
Järgmisel kolmapäeval mängime viimase mängu JK Kotkastega, kust ootan poistelt väikest eneseületust. Viigi- või võidupunkt sellest mängust oleks parim viis meistrivõistlused lõpetada!


treener Paul Kask

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ooh mhh;pole hullu ,ega siis jalgpalluriks ei sünnita ! meil koolis oli küll üks väikest kasvu poiss kes jalgade põlvede ja peaga suutis toksida palli niiet see pika aja jooksul maha ei kukkunud ! Minumeelest tema rekord oli midagi üle tuhande korra ! Tema kohta võis küll öelda et:sündinud jalgpallur kuid üldjuhul ega siis ülejäänutel parimatelgi alati õnnestunud ja mõnigi neist on praegu Eesti tippmängija ! Julget pealehakkamist ! B.M.X.