15. sept 2009

EMV vs Saue JK

Saue JK - JK Tln. Kalev I 0-16 (0:4)
Väravad: Veskus, Mäe x3, Vatman, Kelle, Rannala x3, Hünerson x2, Sellenberg x5

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Ivar Veskus(k), Vaidar Vatman, Kristjan Sumberg, Klaid Kelle, Oliver Hünerson, Franz Rannala, Tanel Mäe, Carl-Erik Sellenberg, Kairo Parts, Henri Liiver.

Treeneri kommentaar:
Kahjuks ei märkinud mängu kohtunik üles õigeid väravalööjaid ega seisu (!) seega jõudis mängu protokolli veidi erinev tulemus reaalsest olukorrast.
Võitjas ei olnud siiski kahtlust ja hea realiseerimise treeningu me saime. Eks poisid ise teavad ja see paistab ka väljaku kõrvalt, et alati ei suuda me vastu võtta parimaid otsuseid ja paljud väravad jäävad seetõttu löömata. Ka nõrk vastane on siiski vastane, kes üritab segada
meie rünnakuid. Kui rünnakuolukordades oleme ise palliga lohakad või söödame ebatäpselt, siis olemegi raisanud hea võimaluse väravalöömiseks ja peame jälle uuesti tegelema sellega, et ise pall vastaselt tagasi võita. Samuti olukorrad, kus on vaja teha löök väravale või kus on vaja
vastast edestada kiirusega, olid meil tihti ebaõnnestunud. Just selliste tavaliste tehnika-, löögi- ja kiiruslike harjutustega tegeleme päevast päeva treeningutel. Siia sobib hästi üks sõnakõlks: raske treeningul, kerge lahingus!

--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: