7. sept 2009

EMV vs TJK Legion AK

JK Kalev - TJK Legion AK 3-2 (1:1)
Väravad: Tuisk x3

Koosseis:
Titas Grušnius, Steffen Vaask(k), Dima Paranin, Randel Kaasik, Taavi Christopher Tuisk, Markus Allast, Kaspar Kasemaa, Rasmus Puusta, Allan Varatu, Axel Mart Sepp, Jarmo Pajula, Mooses Leinštrep, Mikk Kruusalu, Joonas Koff, Allan Varatu.


Treeneri kommentaar:
Meie mängud Legioniga on kõikides vanustes alati väga pingelised. Seekordne mäng oli ka turniiritabeli seisukohalt väga määrav sest kaotuse korral oleksime viimase mängu Štrommi vastu pidanud igal juhul võitma, et saada esikoht.
Mängu alguses oligi kohe näha, et Legion on väga hästi valmistunud ja meelestatud võidule. Aga ka meie samade mõtetega mängule tulnud ja olime väljakul väga tublid. Suutsime minna mängu 1-0 juhtima, kui Kaspari hea söödu realiseeris Taavi Christopher. Legioni viigivärav sündis aga
hoopis pikast söödust ründajatele, mida meie väravavaht valesti hindas ja mis posti kõrvale sisse veeres.
Teisel poolajal jätkus võrdsete heitlus. Väga hästi sai keskväljal hakkama Randel, kes suutis vastase kaks kõige ohtlikumat mängijat neutraliseerida. Selles vanuses on mängus väga palju üks ühe vastu olukordi ja tihtipeale otsustab võitja just see, kumb suudab nendes
olukordades edukam olla. Õnneks suutis Taavi Christopher sellistest olukordadest kaks väravat teisel poolajal lisada, samal ajal vastane jõudis tabamuseni veel vaid korra. 3-2 võit tähendab seda, et olenemata viimase mängu tulemusest, oleme sellel hooajal oma alagrupi VÕITNUD.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: