15. sept 2009

EMV vs FC Štrommi

FC Štrommi - JK Tallinna Kalev 3-4 (0:4)
Väravad: Kruusalu, Kasemaa x2, Tuisk

Koosseis:
Titas Grušnius, Dima Paranin, Steffen Vaask (k), Joonas Koff, Rasmus Puusta, Randel Kaasik, Axel Mart Sepp, Mooses Leinštrep, Karmo Jürgenson, Joonas Hendrik Kõll, Artur Hendrik Mägi, Mikk Kruusalu, Taavi Christopher Tuisk, Jarmo Pajula, Kaspar Kasemaa, Markus Allast, Tom Suiste.

Treeneri kommentaar:
Mängisime väga tubli esimese poolaja, kui saavutasime 4-0 eduseisu. Väga väikesel väljakul järgnesid olukorrad teineteisele väga kiiresti ja pidevalt oli vastase värav ohus. Meie värava all Štrommi poisid esimesel poolajal erilisi võimalusi ei suutnud tekitada.
Teisel poolajal tekkis ka vastasel meie hooletustest ja kohtuniku abiga võimalusi, millest 3 nad ka realiseerisid. Kõik poisid said palju mänguaega ja tulemus polnudki meie jaoks selles mängus kõige tähtsam, samas on hea tunne meistrivõistlused võidukalt lõpetada.
Kokkuvõttes saavutasime sellel meistrivõistluste hooajal kümnest mängust üheksa võitu, mis on väga hea tulemus. Lõime kõvasti väravaid (80), kusjuures peaaegu kõik poisid said jala valgeks. 2001 sündinud poistele oli see kindlasti heaks kogemuseks järgmist aastat silmas pidades.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: