17. aug 2009

EMV VIII voor vs Keila JK

Keila JK - JK Tallinna Kalev 0 - 1 (0:1)

Värav: Simbonen

Eemaldamine: Roosalu

Koosseis:
Daniil Koroljov, Alex Roosalu(k), Joonas Vahimets, Karl Marten Mägi, Helen Simbonen, Frederik Tihhonov, Jürgen Jürisalu, Chris Efert.

Treeneri kommentaar:

Mäng sama vastasega oli nende koduväljakul hulga pingelisem kui esimene omavaheline kohtumine Kalevi staadionil. Olime esimesel poolajal natukene teravamad, kuid erilisi väravavõimalusi luua ei suutnud. Esimesele mängule kohaselt jäime just väravalöömisel krobeliseks. Samas ei suutnud ka vastane millegi erilisega hakkama saada, olude sunnil kaitses mänginud Joonas ja Alex olid kindlad. Teisel poolajal muutus mäng võrdsemaks ja peale Alexi eemaldamist jäime vastase surve alla. Paremast äärest läbisaanuna tulistas vastane meie väravale. Löögi tõrjus Daniil enda ette, kuid esimesena oleks pallile jõudnud lööja. Väravajoonelt lükkas palli käega ära Alex. Selle eest koheselt punane kaart ja penalt. Õnneks eksis vastane löögil ja meie eduseis püsis. Edaspidi palun kõikidel endale meelde jätta, et selliselt käituda ei tohi - topeltkaristusena peab ju võistkond ülejäänud mängu vähemuses mängima!
Õnneks suutsid Jürgen ja Joonas kaitsjatena ja Daniil väravavahina vastaste ülejäänud rünnakuüritused nurjata. Paar korda suutsime hoopis meie kontrarünnakutest nõelata, nii et pigem oli õhus 2-0 kui viik.


--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: