17. aug 2009

Suvelaagri tagasiside

JK Tallinna Kalevi selleaastane suvelaager toimus Kernus. Lapsed osalesid laagris kahes vahetuses, kokku oli suvelaagris üle 100 osaleja.

Kasutasime Kernut suvelaagri paigana esimest korda ja seetõttu polnud kõikidest nüanssidest teadlikud. Samas on treeningtingimused Kernus väga head, mistõttu plaanime võimalusel ka järgmisel aastal laagri just seal korraldada.
Laagri saime läbi viia väga taskukohase hinna eest - võrdluseks Valtu laager oleks läinud üle poole kallimaks. Järgmisel aastal loodame kohapealsete korraldajatega parandada majutus- ning söömistingimusi, mis sellel aastal veidi probleeme valmistasid.

Kiidan kõiki suvelaagris osalenud lapsi, eriti tublid olid Mooses ja Alex, kes lausa kaks vahetust kaasa tegid! Siiski panen südamele kõigile, kes lahkusid või plaanisid lahkuda laagrist enne lõppu -
suvelaager kestab ainult 5 päeva aastas ja selle aja jooksul EI TOHI laagrist lahkuda ilma väga mõjuva põhjuseta. Kui on tekkinud mingid probleemid, siis tuleb nendest teavitada treenereid mitte koheselt endale auto järgi kutsuda! Üheskoos treeneriga saame *vajadusel *lapsevanemad järgi kutsuda. Poisid peavad suutma olla iseseisvad ja oma asju lahendada. Kõikide küsimuste ja probleemidega saab alati pöörduda treenerite poole, nooremaid abistavad ka vanemad poisid.

Laagrisse unustati maha järgnevad asjad:

must Adidas T-särk (suurus S)
lilla-mus ruuduline pikkade varrukatega T-särk
sinine Adidas müts
sinised Speedo ujumispüksid
tumesinine Nike kilejope
putsad+plätud (kuuluvad Simonile)
seljakott+putsad (kuuluvad Kaspar Kasemaale)
putsad (kuuluvad Raunole)

Kõik esemed saab kätte treeningule tulles Kalevi staadionilt.

Suvelaagris toimunud test-võistluste tulemused on kodulehel.


Kohtumiseni treeningutel!
--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: