23. aug 2009

EMV voor vs FC Ajax

JK Tallinna Kalev - FC Ajax Lasnamäe 8-0 (5:0)

Väravad: Almet x2, Ehas x2, Mälton x2, Tutt x2

Koosseis:
Bert Mägi, Sander Arumägi, Jarlin Pentus, Janar Almet(k), Arlet Semre, Günther Lillepruun, Rasmus Mälton, Erik Toomet, Ermo Ehas, Kenneth Tutt.

Treeneri kommentaar:
Vastane oli nõrk ja lubas meil rünnata. Sellistes mängudes on alati lihtsam leida rünnakulahendused läbi söödumängu kui individuaalse pusimise. Meie mängus esines mõlemat. Sünnipäevakingitusena treener Anderile lõi Kenneth oma kaks esimest väravat Kalevi eest, tubli!


treener Paul Kask

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tundus kuidagi lihtne mäng olema jah ! Samas kõrval toimus veel koerte näitus ja võistlus ! Kuigi pean mainima et fotoaparaadiga jäädvustatuna on tegu siiski huvitava mänguga sest piltidelt selgub nii kentsakaid hetki mida muidu palja silmaga ei märkagi .Kõige huvitavam oli too hetk keset väljakut kus pall oli kõrgel õhus ja number 8 jäi pildil umbes meetri kõrgusele õhku nagu võlur kes midagi taevast püiab alla võluda ja teistel olid imestunud näod ja väravavaht 24 oma fotogeenilise olemusega ! Vahepeal oli üks selline foto kus kõik koonduvad enamvähem ühele pildile ja kõigil oleks nagu mingi kindel tegevus ja omane poos ! Foto pealt tundub isegi lihtne mäng huvitav kuigi mitte nii huvitav kui Diego Maradona aegse Brasiilia koondise mängud läbi Veneaegse värviteleri !Palju õnne muidugi sünnipäevalastele ! B.M.X.