30. aug 2009

EMV vs SC Bercy

SC Bercy - JK Kalev II 4-1 (0:1)
Värav: Mälton

Koosseis:
Bert Mägi (k), Sander Arumägi, Jarlin Pentus, Janar Almet, Erik Toomet, Arlet Semre, Günther Lillepruun, Henri Roos, Morten Lember, Rasmus Mälton, Kenneth Tutt.

Treeneri kommentaar:
Kahjuks pidime seekord tabelis endast tagapool asuvale meeskonnale alla vanduma. Kogukama vastase vastu jäime just kahevõitlustes alla, olime pehmed. Vastane ei üritanudki mingit erilist taktikalist plaani ellu viia vaid lihtsalt toimetas pidevalt pallid oma kahele suurele ja osavale ründajale, kelle vastu meie hädas olime. Olles ise palliga ei toimi meil ikkagi äärte kasutamine, kas ei ole mehi äärde avanenud või ei tule äärde õigel ajal sööt. Samas esineb meil igas mängus mingeid perioode, kui suudame ise mängu korralikult kontrollida ja vastast survestada. Peame püüdlema selle poole, et igas mängus suudaksime seda järjest rohkem ja siis ka väravad lüüa. Tuleb tunnistada, et Bercy on teinud selles vanuses suure arenguhüppe võrreldes meie eelmise mänguga, seekord olid nemad ikkagi selgelt paremad.

--
treener Paul Kask

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ärge laske end pealtvaatajatest häirida ja ka kõrval mängiti päris palju ! Väravavaht on rahulikum kui vanem teda ei jälgi pidevalt .Tulevikus heade mängude korral peab ka fotograafidega arvestama ja pöidlahoidjad ei jäta teid ka viletsama mängu puhul ! Ise ootan paremat objektiivi ja panen ka ükskord paremad fotod ülesse kui pildid hea kvaliteediga ! Suuremaid mängijaid ei pea kartma kui nad just teiega kaklema ei kipu vabal ajal ! Sellejaoks on muidugi võimalus vanemate abi paluda või treenerit teavitada kui nad teile duzzi ajal kallale kipuvad ! Mäng tundus kuidagi hajevil olema ! Kindlasti silmasid paljud ka ümmargust naisterahvast kes südikalt squashi üritas mängida !Palja silmaga ei jõua kõiki ja kõike jälgida !Väravavaht on tubli kuid ei maksa liiga tema peale lootma jääda sest minumeelest koondus enamus ajast mängijaid just sinna JK Kalevi poole peale ja kuna värava all on rabelemist palju ja suuremaidki ründajaid siis peab väravavaht muidugi jälgima ka seda et keegi tal pea peal ei talluks ja see siin ei ole mingi proffessionaali kommentaar vaid lihtsalt kõrvaltjälgija ! B.M.X.