13. aug 2009

EMV VIII voor vs Nõmme United

Nõmme United - JK Kalev II 16:0 (6:0)

Koosseis:
Bert Mägi(k), Sander Arumägi, Jarlin Pentus, Arlet Semre, Janar Almet, Rasmus Mälton, Erik Toomet, Kenneth Tutt, Günther Lillepruun, Ermo Ehas.

Treeneri kommentaar:
Eesti ja Brasiilia mänguga samale päevale sattus veel üks samasuguse klassivahega kohtumine, kus meie olime osalised. Kui sinisärklased suutsid õhtupoolikul Lillekülas hambad risti võidelda kinkimata vastasele sentimeetritki niisama, siis meie alistusime ilma suurema võitluseta.
Olime juba enne mängu teadlikud vastase tugevusest ja mängu iseloomust.
Olime valinud selleks vastava taktika ja üritasime kaitses pingutada niikaua kuni võimalik. Loogiline, et 2x30 minutit ei suuda kõik mängijad olla tähelepanelikud ja mängida ilmeksimatult, kuid samuti ei suuda vastane alati omi rünnakuid ideaalselt välja mängida. Olenemata
mänguseisust ootavad treenerid poistelt ALATI pingutust ja võitluslikkust avavilest lõpuvileni, Nõmmega suutsime seda ehk 20 minutit kogu mänguajast.
Esimesel poolajal suutsime vastase rünnakuüritused äärtelt pidurdada, kuid jäime hätta keskmistes tsoonides. Millegipärast leidus Nõmmel keskel alati üks vaba mees, kes suutis luua ise teravust või viimasel hetkel söötis vabanenud kaaslasele. Ründeliini toetus ei jõudnud
keskväljakule. Teisel poolajal kustusime ka äärtel ja vastane lõi meile väravaid juba igast tsoonist. Osava vastasega mängus tuleb teha maksimumpingutus, poisid on selleks suutelised, mida näitas ka kevadringi esimene poolaeg Nõmmega!

Loodetavasti suudame juba järgmises mängus sügisringi väravatevahe plussi saada, kui kohtume koduväljakul Ajaxiga. Ootan kõiki poisse usinalt treeningutele!

--
treener Paul Kask

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Loomulikult Brasiilia koondise Tallinnas olek ajas jalgpalluritel meeled elevile ja veel võimalus allkiri soetada ! Noh aga see selleks ega see ei tähenda veel et peaks laskma end lõdvaks sest allkiri allkirjaks ! Allkiri ei pane meid palli paremini mängima vaid tahe olla veelgi osavam .See on mäng;arendagem kavalust !B.M.X.