17. nov 2009

Saue Cup '98

JK Tallinna Kalev Sinine - II koht
JK Tallinna Kalev Valge - IV koht
JK Tallinna Kalev II - 10. koht

Turniiri parim kaitsemängija - Vaidar Vatman (JK Tallinna Kalev S)

Kalev S koosseis:
Karl Vallner, Vaidar Vatman, Kristjan Sumberg, Magnar Vainumäe(k), Janar Almet, Jarlin Pentus, Arlet Semre.

Kalev V koosseis:
Bert Mägi(k), Silver Kiik, Sander Arumägi, Aare Aarma, Günther Lillepruun, Nils Erik Rühka, Hans Oskar Aaviksoo.

Kalev II koosseis:
Daniil Koroljov, Jeremy Vaask, Tristan Krass(k), Ats Varustin, Aaron Otto Stalde, Joonas Vahimets, Aleksander Väär, Richie Kaljulaid, Marten Kolk.

Treeneri kommentaar:
Kalev S mängis terve turniiri resultatiivselt ja isuga. Vaid finaali esimesed minutid läksid aia taha ja sinna kahjuks ka kirkamad medalid.
Samas tahan tuua välja poiste väga hingestatud mängu finaalis seisul 0-3, kust tuldi välja seisule 3-3. Tublid! Finaalivastase mängus oli näha saalijalgpalli mõjutusi, meie saalijalgpallile niivõrd ei rõhu. Kahju oli kaotada, aga ütlen, me ei ole kehvem võistkond kui Levadia!


Kalev V mängis huvitava turniiri. Peale viiki alagrupis Tiigritega tundus, et vist pole edasipääs seekord meie jaoks. Otsustavaks sai aga võit TJK Legioni üle ja saimegi edasi! Poolfinaalis mindi kokku Kalev S meeskonnaga, kus võideldi vapralt, kuid seekord hammas esindusmeeskonna peale ei hakanud. 3.-4 koha mäng aga pakkus pettumuse, alistusime praktiliselt vastupanuta. Suur roll selles oli muidugi ka esimesel väraval, mille lõime endale põhimõtteliselt ise juba mängu 10ndal sekundil. Kahju! Poistele aga suur kiitus ikkagi, sest pool koosseisu oli puudu, kuid sellest olenemata suudeti jõuda turniiril nelja parema hulka.


Ka Kalev II koosseisus oli palju puudujaid ja pidime abiks palume isegi kaks 99 poissi. Treener Atko katsetas erinevaid taktikaid ja andis palju mänguaega kõigile. Tulemus turniiril polnud esmatähtis, pigem oli poiste ülesanne koguda väärtuslikke kogemusi.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: