10. nov 2009

sõprusmäng vs Levadia

JK Tln. Kalev - FC Levadia 2-1 (0:1)
Väravad: Sellenberg, Vainumäe

Koosseis:
Karl Vallner, Morten Lember, Ivar Veskus, Vaidar Vatman, Kristjan Sumberg, Henri Liiver, Kairo Parts, Klaid Kelle, Carl Erik Sellenberg, Magnar Vainumäe(k), Janar Almet, Tanel Mäe, Franz Rannala, Kairo Parts, Silver Kiik.

Treeneri kommentaar:
Võrreldes eelmiste treeningmängudega pakkus vastane meile kiiret tempot.
Esimesel poolajal loovutasime keskvälja ja vastane kasutas seda hästi ära. Kiirelt toimetati pall ründajateni ja duellis meie kaitsjatega suudeti ka üks võimalus väravaks lüüa. Oma rünnakutes olime kärsitud ja tahtsime liiga kiiresti kohe palli edasi sööta, mis mõjutas söödutäpsust ja söödu kvaliteeti.Teisel poolajal suutsime hästi kohaneda vastase pakutud tempoga. Olime palliga hulga osavamad ja leidsime hea sööduga kaaslase. Enam ei otsinud me sunnituid lahendusi vaid kontrollisime rohkem palli ja siis otsustaval hetkel tegime kiire liigutuse vastase värava suunas.
Keskväljal liikusime õigeaegselt tagasi ja kui vastase ründajatel oli pall, siis jõudsid ka meie keskpoolkaitsjad abistama.Väljakul olid tublid poisid, kes näitasid head võistkonnavaimu ja andsid endast väljakul maksimumi!

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: