17. nov 2009

Sparta Cup

JK Tallinna Kalev II - 9. koht

JK Tallinna Kalev I - 7. koht

Kalev I koosseis:
Daniil Koroljov, Alex Roosalu(k), Aaron Avaste, Karl Marten Mägi, Jürgen Jürisalu, Joonas Vahimets, Taavi Vaher, Marten Jürgenson, Rasmus Kurušev.

Kalev II koosseis:
Artur Järviste(k), Kaarel Siimon, Simon Loomets, Chris Efert, Frederik
Tihhonov, Aleks Pihlak, Kevin Tomingas, Alvar Tarvis.

Treeneri kommentaar:

Sparta Cupi iseloomustamiseks sobib lause: mängisime kohati väga ilusat jalgpalli.

Kalev I meeskonna mäng kulges seinast seina. Pärast ärajäänud mängu Tabasaluga tegime kindlasti ühe oma Kalev 99 meeskonna ajaloo parima mängu viigistades Sillamäega. Oper IIst olime mängupildilt üle ja muukisime nende kolme kaitse taktika osavalt lahti. Kahjuks järgmine mäng - Legioniga - kujunes teistsuguseks, kui kahe esimese mängu põhjal loota oli. Ilmselge allajäämine. Siiski tuleb tõdeda, et ka meil oli mängu jooksul kaks head momenti, mida me ära ei kasutanud. Kurb oli, et kahe minutiga jäime 0:2 taha. Mängu alguses ei tohiks me endale kunagi selliseid eksimusi lubada. Jalgpall on mäng, kus alati on nõrgemal võimalus. Siit ka järeldus: jalgpall on mäng, kus alati tuleb vastasele väärikalt vastu saada, ka tugevale vastasele. Pärast kaotust Legionile pidime võitma Levadiat, et alagrupist edasi pääseda. Mängisime hästi, aga sellest ei piisanud võiduks. Viimane mäng Keilaga oli Oper IIga mängu koopia. Ainult seekord muukisime osavalt Keila kahese kaitseliini lahti.


Kokkuvõtteks: meeskond tegi nii ründe -kui ka kaitsefaasis vigu, mida me kindlasti tulevikus oleme suutelised vältima. Kui me tahame turniiril medalit, siis peame kaitses tegema poole vähem vigu ja rünnakul oma võimalustest pooled ära lööma. Lõpetuseks võib iga üks ise mõelda, mis siis saaks, kui me kaitses ei teeks ühtegi viga ja rünnakul kõik lähilöögid väravateks realiseeriks.


Kalev II meeskond väärib vaatamat kaotustele kiitust. Operi esindusmeeskonnale saime tublisti vastu, paraku tuli vastu võtta napp kaotus. Väga hästi saime hakkama ka Keila ja Kalju põhimeeskonnaga. Näitasime väga südikat ründemängu. Paraku pärast palli kaotust reageerisime paar sekundit aegalsemalt kui vastane ja tihtipeale sellistest olukordadest meile ka väravad löödi. Levadia teise koosseisu vastu mäng kulges sarnaselt turniiri avamängule. Vastane oli meist pisut parem ja võttis võidu. Viimane mäng Puumaga olime väsinud ja vastane vormistas meie konditsiooni ka skooriks.

Lõpetuseks kordan: mõlemad meeskonnad mängisid kohati väga ilusat jalgpalli. Nüüd tuleb treeningutel käimist ja pingutamist igapäevaselt jätkata, et edaspidi saaks juba öelda: mängisime terve turniiri ilusat jalgpalli.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: