2. nov 2009

Treeningmäng vs JK Kotkad

JK Kalev - JK Kotkad 1:0 (0-0)

Värav: Magnar

Koosseis:
Karl Vallner, Ermo Ehas, Henri Liiver, Vaidar Vatman, Günther Lillepruun, Kristjan Sumberg, Kairo Parts, Klaid Kelle, Rasmus Mälton, Janar Almet, Magnar Vainumäe(k), Ermo Ehas, Oliver Hünerson, Carl-Erik Sellenberg.

Treeneri kommentaar:
Olime vastasest natukene paremad, mida näitab ka 1-0 võit. Mäng toimus pigem meie kontrolli all. Üritasime leida tugeva lühikese sööduga lähimat vaba meest, et üleval hoida mängu tempo. See eeldab head tehnikat ja kiireid otsuseid. Siinkohal on veel arenguruumi.
Kohati hoidsime oma platsipoolel palli üle, kui oli juba vajadus ja võimalus leida pikem sööt ründajale. Tugevate vastaste vastu võivad sellised olukorrad saada mänguskoori osas saatuslikuks, oma poolel ei tohiks pallikaotusi esineda!
Nagu ikka esines probleeme realiseerimisel, 5-7 väga head olukorda jäi väravaga lõpetamata.
Mul on hea meel, et olenemata koosseisust (ka selles mängus oli palju põhikoosseisu kandidaate puudu) saavad platsil olevad mängijad oma ülesannetega hakkama. Nagu öeldud viljeleme juba väikestes 6+1, 7+1, 8+1 mängudes võimalikult sarnast taktikat suurele mängule. Poisid on harjunud erinevate olukordadega ja vastavate ülesannetega juba väikestest mängudest ja neil on sellevõrra lihtsam.

Järgmisel nädalavahetusel teeme suurel väljakul pausi, et sissepõigata saalijalgpalli: Kalev II osaleb Saue Cupil ja Kalev I Kohtla-Järve Alko turniiril Ahtmes.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: