17. nov 2009

Sparta Cup

JK Tallinna Kalev III - 8.koht
JK Tallinna Kalev II - 9. koht
JK Tallinna Kalev I - 12. koht

Kalev I koosseis:
Ragnar Ruttu, Mikk Kruusalu(k), Joonas Hendrik Kõll, Airton Kelu, Jakko Tänav, Robert Edala, Norman Aasma, Hans Hannus.

Kalev II koosseis:
Morten Karja, Dima Paranin(k), Steffen Vaask, Taavi Christopher Tuisk, Markus Allast, Randel Kaasik, Mooses Leinštrep.

Kalev III koosseis:
Titas Grušnius, Joonas Koff, Axel Mart Sepp(k), Jarmo Pajula, Karmo Jürgenson, Rauno Veski, Erik Karri, Tim Aadam Laats, Maarek Veskilt.

Treeneri kommentaar:

Kalev III 2001 a poisid tegid ära oma kohustusliku: võitsid endast nõrgemaid meeskondi. Kahjuks ei serveeritud ühtegi üllatust endast tugevamate vastu. Pehmendav asjaolu oli, et mängisime endast vanemate poiste vastu. Samas tuleb arvestada, et meie vastasteks olid siiski 2000a meeskonnad, kuhu kuulus kindlasti nii mõnigi 2001a poiss. Proovisime mängida võimalikult palju ilma palli õhku ajamata. Kohati õnnestus see meil hästi. Samas tuli selle pärast meile ka nii mõnigi värav. Kindlasti proovime ka edaspidi turniiridel eelkõige rõhuda eelkõige toredale mängupildile. Kui poisid sellega hakkama saavad, siis tuleb ka tulemus iseenesest.


Kalev I peaeesmärk oli osaleda ja omandada kogemusi. Treenerid jäävad rahule kõikide poiste sportiku pingutusega. Oli näha, et turniiri viimases mängus tegutseti tunduvalt enesekindlamalt kui esimestes mängudes.


Kalev II oli meie esindusmeeskond turniiril ja nendelt ootasime kõrget kohta. Kahjuks ei suutnud me realiseerida oma võimeid ning pidime leppima võrdses alagrupis 5nda kohaga, mis pääsu kõrgemate kohtade mängudele ei taganud. Närvilistes mängudes ei suutnud me omi võimalusi sisse lüüa ning paar apsakat kaitses juhtus ikka sisse lipsama. 9. koht ei ole kindlasti turniiridel meie koht aga laupäeval olime oma mängupildiga selle ära teeninud. Selle turniiri tahame kiiresti unustada, peame korralikult trennis käima ja siis on lootust järgmisel turniiril vigade parandusele.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: