10. nov 2009

Saue Cup

JK Tln. Kalev - 8. koht

Mängud alagrupis:
vs Vasalemma JK 0-3
vs FC Joker 1-0 (Erik)
vs FC Flora II 1-0 (Ermo)
vs TJK Legion 1-2 (Erik)

7.-8.koha mäng:
vs Pakri SK 1-0 (Erik)

Koosseis:
Bert Mägi(k), Kairo Parts, Morten Lember, Günther Lillepruun, Erik Toomet, Arlet Semre, Jarlin Pentus, Silver Kiik, Rasmus Mälton, Ermo Ehas, Kenneth Tutt.

Treeneri kommentaar:
Väikses Saue saalis on mängude tulemus ettearvamatu ja annab võimaluse tasemelt nõrgematel võistkondadel üllatada eeldatavaid favoriite. Tuleb tunnistada, et saime sellise üllatuse osaliseks esimeses mängus, mis hiljem sai saatuslikuks alagrupist edasipääsemisel.
Kuigi osalesime Kalev II koosseisuga, ei olnud vastased turniiril sellised, kes oleks meist üle. Mul on hea meel, et meil on palju korraliku mängutasemega poisse, mis annab kindluse suurel väljakul. Kõik poisid, kes koosseisus olid, andsid endast väljakul maksimumi ja näitasid keskendunud suhtumist!
Nagu öeldud, siis alagrupist edasipääs jäi esimesse mängu. Toonitasime poistele, et vaja on tegutseda kiirelt ja pidevalt hoida kõrgel mängu tempo. Kahjuks pärssis see meie tehnilist sooritust ja seda eelkõige vastase väljakupoolel, kui pall ei jõudnudki või ei tahtnud meie ründajatel kontrolli all püsida. Meie vead kasutas vastane väga hästi ära ja kolm ideaalselt lahendatud kiirrünnakut tõi neile võidu.
Teises ja kolmandas mängus olime ülesannete kõrgusel ja suutsime vältida vigu kaitses. Vähemalt ühe tabamuse olime ka võimaluste rohkuse juures ära teeninud, väravad vastavalt Erikule ja Ermole. Neljandas mängus tuli vastamisi minna Legioniga, kes oli tugevaim
võistkond turniiril. Asusime alguses Eriku väravast juhtima, kuid vastased kasutasid meie vead kaitses ära ja said teenitud võidu.
Kohamängus suutsime oma üleoleku vormistada üheväravaliseks võiduks, kuigi jällegi oli võimalusi 3-4 värava jagu.

--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: