3. dets 2009

97 Juunior Cup

1997a Juunior Cup

Koosseis:
Karl Andre Vallner, Ivar Veskus, Henri Liiver (kapten), Kairo Parts, Carl-Erik Sellenberg, Klaid Kelle, Tanel Mäe, Ermo Ehas, Kenneth Tutt

Alagrupimängud:
Bercy 1:2 (Klaid)
Infonet 0:1
Kotkad 0:1

Kohamängud:
Levadia 2:0 (Ermo, Carl)
Bercy 1:1 (Henri) , pen. 3:1

Turniir oli huvitav ja kõrgetasemeline. Kohal oli kogu Tallinna paremik.
Kindlasti olid tiimidel tingimused võrdsed, sest haigus oli laastanud teatud määral kõiki meeskondi. Turniiri iseloomustas meie kaitsjate hea esitus ja ründajate üha paremaks muutuv mäng. Seega võib ütelda, et turniiril osalemisest oli kasu, sest ründajate esitus paranes iga mänguga. Kuigi lõppskoor sõltus mitmest detailist, siis üheks olulisemaks osaks oli alati meie keskväljal toimunud tegevus. Kuigi skooris sai otsustavaks ründajate realiseerimine, siis peab möönma, et just keskväljal initsiatiivi omanud meeskonnal olid pisut paremad võimalused mäng oma kasuks kallutada. Maakeeli üteldes: kui keskväli loob ründajale 2 võimalust ja need sisse ei lähe, aga vastase keskväli loob ründajale 3 võimalust, millest 1 sisse läheb, siis võibki mängu seisuks 0:1 jääda.
Kokkuvõtteks: kasulik kogemus, tasavägised mängud, üha paremaks muutuv meeskond, kõrge võitlusvaim - kõik see sisendab optimismi!


--
treener
Paul Kask

Kommentaare ei ole: