3. dets 2009

JK Tln. Kalev info: Talilaager Soomes 4.-7.01

Jaanuari koolivaheajal toimub JK Tln. Kalevi laste talvine laager taaskord Soomes. Sedapuhku sõidame Jyväskyla lähedale Piispala tervisekeskusesse (Helsingist ca 380km), kus asub suur täismõõtmetes jalgpallihall, kus toimuvad meie treeningud ja sõprusmängud kohalike
vastastega. Majutus ja söögid on samuti kohalikus tervisekeskuses. http://www.piispala.fi/
Lastel on Piispalas võimalik ujuda, mängida bowlingut, ronida turnimisseinal, kasutada kahte pallimängusaali jne.

Ajakava:

E 4.01
laev Soome
pärastlõunal treening

T 5.01
hommikul treening
pärastlõunal mäng

K 6.01
hommikul treening
pärastlõunal mäng

N 7.01
hommikul mäng
õhtul laev tagasi Eestisse

Laagri maksumus on 2000.-, mis sisaldab söögikordi esmaspäeva õhtust kuni neljapäeva lõunani, majutust, bussitransporti, laevapileteid, jalgpallihalli renti, ja kohalikke teenuseid. See hind on kalkuleeritud juhul, kui laagris osaleb 50 inimest.

Lapsevanemad

Eelmisel aastal osalesime samuti talvises jalgpallilaagris, mis toimus Helsinki suurtes sisehallides. Lastele meeldis laager väga ja heades tingimustes treeningud ning tugevad sõprusmängud Soome vastastega olid meile ütlemata kasulikud. Kogu vaba aja veedavad lapsed koos, mis ühtlustab meeskonnavaimu.
Kuna laager on tasuline, ei saa seda teha kohustuslikuks, kuid ilma mõjuva põhjuseta puududa ei tohi! Mitmete toetajate abiga oleme saanud selle hinna esialgsest palju soodsamaks ja loodetavasti saame seda veelgi, kuid esialgse hinnana jääb kehtima 2000.- Ootan suurt osavõttu!

Palun KÕIKIDEL lapsevanematel mulle teada anda, kas osalete laagris hiljemalt 14.12! Täpsemalt räägime laagrist ka hooaja lõpetamisel, mis toimub 13.12 Õismäe Vabaaja Keskuses.


treener Paul

--
treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: