2. dets 2009

Saue Cup

JK Tln. Kalev - II koht

Mängud turniiril: http://www.sauejk.ee/?page_id=672

vs Keila JK 1:2 (Taavi)
vs Palivere SK 0:0
vs FCF Haapsalu 2:0 (Helen, Jürgen)
vs Saue JK 1:0 (Helen)
vs Operi JK 1.1 (Jürgen)

Koosseis:
Daniil Koroljov, Alex Roosalu (k), Jürgen Jürisalu, Helen Simbonen,
Taavi Vaher, Rasmus Kurušev, Kevin Tomingas, Marten Jürgenson, Kristjan
Luks, Simon Loomets, Robert Vassel.


Treeneri kommentaar:
Esialgses turniirikavas oli toimunud mitmeid haiguste lainest tingitud muutusi. Ka meie ei jäänud haigustest puutumatuteks, turniiri hommikuks oli kõrvalejäänuid nii palju, et kahte võistkonda mängima panna ei õnnestunud.
Segadused ajakavaga häirisid meie ettevalmistust esimeseks kaheks mänguks, kuid see ei ole vabandus. Olime ise uimased ja kinkisime Keilale võidu. Kohe järgnevas mängus ei saanud me palli kuidagi sisse, mis tegelikult iseloomustab kogu turniiri käiku. Resultaadiks väravateta viik SK Palivere (!!!) vastu.
Järgmises mängus saime oma mängumootori tööle, kuid arvukatest võimalustest lõime sisse vaid kaks. Hästi hoidsime taga palli aga eespool jäi puudu otsustavusest.
Mängud Saue ja Operi vastu olid sarnased. Taga hoidsime palli, kuid ettesöödud olid tihti ebakvaliteetsed ja ründajad ei suutnud enamikke palle omaks saada. Samuti jäi õigel hetkel jällegi puudu otsustavusest pall tugevalt sisse lüüa. Peame kõvasti harjutama olukordade väravaks realiseerimist!
Kokkuvõttes oli see hea turniir, mis tõi välja meie vajakajäämised. Plussina toon välja palliga mängu oma väljakupoolel, miinusena kehva realiseerimise. Üle pika aja saime aga jälle medalid kaela ja see teeb rõõmu! Turniiri parimaks väravavahiks valiti Daniil.

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: