2. dets 2009

Saue WinterCup 2009

JK Tln. Kalev - IV koht

Mängude tulemused: http://www.sauejk.ee/?page_id=799

vs JK Kotkad 5:0 (Jarmo x4, Maarek)
vs Tartu FC Santos 2:1 (Jarmo x2)
vs Saku Sporting 1:2 (Jarmo)
vs Saue JK 1:0 (Axel)
vs Keila JK 2:0 (Jarmo, Karmo)
PF vs Nõmme United 0:0, pen 3:4
3.-4.koht 2:2 (Jarmo x2), pen 1:2

Koosseis:
Titas Grušnius, Karmo Jürgenson, Hans Väär, Jarmo Pajula, Axel Mart Sepp
(k), Maarek Veskilt, Tim Aadam Laats, Mark Eerik Lill, Rauno Veski.

Treeneri kommentaar:
Kui turniirijärgselt olin värskete emotsioonide najal meie üldtulemuses pettunud, siis tagantjärgi tuleb tunnistada, et meie poisid olid väga tublid ja mängisid korraliku turniiri. Hindan kogu turniiri kõige kõrgematasemeliseks mänguks poolfinaali Nõmme Unitedi vastu, kus tegime väga südi esituse. Kinnises mängus omasime natukene paremaid momente skoori teha ja tugeval vastasel võimalusi tekkida ei lasknud. Ka penaltiduell oli pingeline, kahjuks pidime peale esimesi lisalööke nõmmekatele alla vanduma.

Turniir kulges meie jaoks tõusude ja mõõnadega. Alustasime väga resultatiivselt JK Kotkaste vastu. Järgmises mängus raiskasime palju võimalusi FC Santose vastu, võitjas polnud siiski kahtlust. Saku Sportingu vastu jäime kohe kiiresti kaotusseisu, kuid mängu lõpus ärkasime ja omasime päris mitmeid võimalusi viigistamiseks. Viimane alagrupimäng kodumeeskonna vastu kulges meie jaoks samuti üsna raskelt, võiduvärava lõime alles lõpu eel. Play-offis edestasime kindlalt Keilat ja läksimegi kokku Nõmme Unitediga. Penaltiloteriis jäid peale nõmmekad.
Pronksikohtumises tuli vastamisi minna Nõmme Kaljuga, kes oma poolfinaali kaotas suurelt Sakule. Kahjuks ei suutnud me kinni võtta vastaste ühte ründajat, kes oli ainukene Kalju ohtlik mängija. Õnneks suutsime tänu Jarmo kahele tabamusele siiski mängu penaltideni viia.
Kusjuures Jarmo esimene tabamus mängus oli väga meisterlik! Oma turniiri teises penaltivoorus ei saanud me enam väravale pihta ja tuli tunnistada jällegi nõmmekate, seekord siis Kalju leeri, paremust.
Juba mitmendat korda on Jarmo olnud kogu turniiri resultatiivseim mängija, loodetavasti jõuavad ka teised rikkale väravasoonele!

treener Paul Kask

Kommentaare ei ole: